Alle smil og glede på språktimen under valentinsaften.

På tampen av Valentinsdagen tok Open Hands for You, en lokal ideell organisasjon i Stavanger, Norge, noen øyeblikk etter timen til å dele kjærlighet og lykke, og øke bevisstheten om utfordringene flyktninger møter med å integrere seg i samfunnet. Organisasjonen understreket også betydningen av språklæring for å overvinne disse utfordringene.

«Vi forstår de unike utfordringene som flyktninger møter, og vi ønsker å hjelpe dem med å integrere seg i samfunnet ved å fremme språklæring og gi støtte», sa prosjektlederen ved Open Hands for You. “Vi håper at arrangementer som dette vil bidra til å bygge sterkere, mer inkluderende lokalsamfunn som tar imot og støtter flyktninger på deres reise til et bedre liv.”

Open Hands for You etterlyser flere frivillige til å støtte vår innsats for å fremme språklæring og andre aktiviteter for flyktninger. Ved å jobbe sammen og dele kjærlighet og støtte kan vi skape et mer inkluderende og imøtekommende samfunn der alle kan trives. Bli med oss ​​i vårt oppdrag og bli en del av fremtidige aktiviteter som vi planlegger å organisere. Sammen kan vi ha en positiv innvirkning på livene til de som trenger det.