Open Hands For You er en frivillig organisasjon med målsetning å bidra til en enklere og bedre hverdag for innvandrere og flykninger i Norge.

BEGYNNELSEN

Organisasjonen ble startet i januar 2015 av en modig og sterk dame med et brennende hjerte for å hjelpe andre. Aline har selv vært flyktning, og kom til Norge i 2007.

Hun har selv erfart verdien av å lære seg norsk språk og kultur, og ønsker å videreføre dette i sin organisasjon. Nøkkelen er kunnskap. Kunnskap, toleranse og åpenhet for hverandres kulturer, tror vi er en viktig faktor.

VÅR VISJON

Open Hands jobber for å øke toleranse, kulturell forståelse og integrering for yngre og eldre flyktninger og innvandrere.

MEDLEMSKAP

Som medlem i Open Hands For You er du med på å støtte en organisasjon som skaper aktiviteter med folkehelse, trivsel, glede og trygghet for nye medborgere i Norge.

FRIVILLlGE

Vi jobber tett med våre fantastiske frivillige, og er alltid på utkikk etter flere som vil bidra og gi litt av sin tid. Dine ressurser og evner kan brukes i flere aktiviteter, enten det er sykurs, matlaging, ungdomsaktivitet, treningstilbud, sosiale treffpunkt eller andre ting. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bli frivillig!

I en tid preget av uroligheter rundt om i verden, er det mange som må flykte fra sine hjem. I følge FN er det i dag 24,5 millioner mennesker på flukt i et annet land enn sitt eget. Vi ønsker velkommen til de som kommer til vårt land, og vil bidra til å hjelpe det lille vi kan. Hvis alle bidrar litt, blir verden et litt bedre sted å leve.

Vårt team

Aline Kamudege

Daglig leder

Tetyana Tirarenco

Fritidsmedarbeider, mediearbeid

Sunniva Fjelldahl

Aktivitetsleder

Malin Eikeland

Prosjektmedarbeider

Paul Hjelm

Fritidsleder

Carmen Mihaela Teodorascu

Regnskapsmedarbeider

Crescence Mekounde Ngono

Administrasjon, rådgiver

Styret vårt

Jane Wangui

Styreleder

Rita Solsvik

Styremedlem

Marianne Rolland

Styremedlem

Guri Tysse

Styremedlem

Humaira Zafar

Styremedlem

Tove von Krogh

Styremedlem