Aktiv Senior

Activ Senior

Aktiv senior har tilbud tre ganger i uka der en kan få delta på treneing, språk, sykurs, digital help. Vi oppmuntrer og veileder til å ta vare på sin psykiske, fysike og blir veiledet til å være aktiv inn mot samfunnet.

Et aktiv senior liv gir mange helsegevinster.

Vi legger tilrette for å fremme felleskap og tilhørighet.

Styrke fysisk og psykiske helsen.

Vi hjelper til med språk, digitale utfordringer og tilrettelegge for å kunne bli inkludert i samfunnet ellers. Legge tilrette for å være en aktiv senior.

Vi fokuserer på glede, trygg atmosfære og samhold.

Aktiv senior treff møtes hver mandag i Bekkefaret bydelshus kl 11.30-14.30

Du er hjertelig velkommen uavhengig hvilken bydel du bor i.

En mandag kan inneholde, lese i aviser, lese reklame, trening, dans fra forskjellige kulturer, tid for den gode samtalen. Vi har og mat der seniorene bidrar.

Vi har avtale med 2  treningsinstruktører som holder timer hver mandag

Vi har lykkes med rekruttering av deltaker ved hjelp av innvandrere frivillige som er med  å rekruttere  og gi trygghet til flere Senior .

Vi fokuserer på å kartlegge og tilrettelegge etter individuelle behov og hjelpe til med språk og andre utfordringer som ofte er grunnen til at mange ikke deltar i samfunnet og på aktiviteter.

De flest har helse utfordringer fysisk og Psykisk .Vi har unngått avtale med Mudo Trening senter på Kilden fra april 2021 – desember 2022  for å bruke trenings senteret en gang i uka på 90 min.Takk til Mudo treningsenter for godt sammarbeid  og god avtale

Alle møtes fra kl 10.45 og kan være  på trening senter til kl 12.15 og  kan starte med å  bruke treningsapparat,  alle  får veiledning  på hvordan de kan  trene på en god måte uten å skade seg . Vi fokuserer på eldre eller andre som sliter med helsen. Vi har får god tilbakemelding fra alle at dette påviker i stor gras helsen deres, på mange nivå.

Treningstimer med instruktør starter kl 11.15

Vi har sykurs der en kan komme å få veilednig og hjelp etter hvilke nivå en er på. Det er  frivilige som er med å veileder og har kurs.

Vi ænsker å  takke stasforvalteren i Rogaland for å ha gitt støtte der vi da kan ha tilbud for å motivere Senior og pensjonister som bor i eget hjem.

Gamle  gode naboen møtes etter mange år uten å treffe eller høre fra hverandre